Opštinu Zvezdara posetili proslavljeni sportisti Ilija Jorga i Nenad Stanković

Povodom nedavno održanog 9. svetskog prvenstva u FUDOKAN-u u Beogradu u organizaciji WFF Svetske FUDOKAN federacije i tehničke organizacije FUDOKAN Saveza Srbije, Gradsku opštinu Zvezdara posetili su Ilija Jorga, začetnik karatea u nekadašnjoj Jugoslaviji i višestruki prvak Evrope, osnivač FUDOKAN stila i nosilac crnog pojasa 10. dan i Nenad Stanković iz Karate kluba „Crvena Zvezda”, višestruki prvak sveta u profesionalnom boksu u poluteškoj kategoriji.

U razgovoru sa predsednikom Gradske opštine Zvezdara Vladanom Jeremićem, oni su istakli uspehe naših takmičara koji su na ovom prvenstvu ostvarili značajan uspeh i na taj način opravdali uspešan položaj koji naša zemlja ima kada je u pitanju FUDOKAN koji je po stilu sličan karateu i 4. u svetu po brojnosti i vežbanju i zastupljen na svih 5 kontinenata.

Ovom prilikom predsedniku Jeremiću uručena je medalja koju su naši sportisti osvojili na ovom prvenstvu.
„Ponosan sam na vaše uspehe i izuzetna mi je čast da primim ovu medalju koja je zasluženo našla mesto u vašem klubu. Predanost i želja za postizanjem viših ciljeva za rezultat po pravilu imaju uspeh u svemu čime se bavite, pa tako je, siguran sam, bilo i sa našim sportistima koji su profesionalci u FUDOKAN-u. Želim vam da vaša profesionalna karijera bude ispunjena medaljama, a mi ćemo vas sa naše strane podržavati i pomoći koliko god nam mogućnosti to budu dozvolile.“, rekao je Jeremić.

Tagovi:

Pročitajte još: