Održan sastanak sa upravnicima stambenih zajednica u MZ „Ćirilo i Metodije” na Zvezdari

Novi sastanak sa upravnicima zvezdarskih stambenih zajednica održan je u Mesnoj zajednici „Ćirilo i Metodije”. Sastanku su prisustvovali predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić, izvršni direktor JKP „Gradska čistoća” Mihailo Dosković, izvršni direktor JP „Gradsko stambeno” Nenad Stajić, član Veća GO Zvezdara Miloš Stojilković, kao i Jelena Škiljević, predstavnica JKP „Zelenilo Beograd”.

Vladan Jeremić je pozdravio prisutne i rekao da je novim sastancima sa upravnicima stambenih zajednica sa Zvezdare nastavljena dobra praksa, jer je zahvaljujući ovim susretima veliki broj komunalnih problema na opštini rešen, a to je posebno važno kada se zna da je Zvezdara opština sa najvećim brojem registrovanih stambenih zajednica i opština koja jedina organizuje ovakve sastanke.

Upravnici stambenih zajednica imali su priliku da iznesu svoje probleme, sugestije i da postave pitanja, na koja su dobili odgovore, od kojih je najveći broj bio vezan za saobraćajnu problematiku, zelenilo i slično. Oni su zahvalili predsedniku opštine i Opštini na uređenju platoa ispred Mesne zajednica i istakli da im ovi sastanci puno znače, jer im omogućavaju da na najbrži način dobiju odgovore na svoja pitanja i reše probleme.

Tagovi:

Pročitajte još: