(FOTO) Veliko interesovanje građana za sastanak sa predsednikom Opštine Zvezdara

Predsednik Gradske opštine Zvezdara Mihailo Dosković razgovarao je sa stanovnicima Mesne zajednice „Novo Mirijevo” i saslušao njihove sugestije i predloge kako poboljšati život u ovom delu Zvezdare.

 

Mihailo Dosković je rekao da su jedan od prioriteta Gradske opštine Zvezdara sastanci sa građanima na kojima građani imaju priliku da iznesu svoje predloge i sugestije ili da Opštini prijave postojanje nekog komunalnog problema u naseljima u kojima žive.


„Drago mi je što je veliki broj građana Mesne zajednice „Novo Mirijevo” došao da, u direktnoj komunikaciji, sa predstavnicima Opštine iznese svoje predloge i sugestije ili prijavi neki problem, jer je dobra komunikacija sa građanima jako važna. Zahvaljujući njoj predlozi i sugestije građana na najbrži način mogu biti realizovani i doprineti da se u različitim delovima opštine podigne kvalitet života”-rekao je Dosković i pozvao građane da prisustvuju sastancima koji se organizuju u zvezdarskim mesnim zajednicama.

Građani su predsedniku ukazali na aktuelne infrastrukturne i komunalne probleme i kao najvažnije istakli poboljšanje saobraćajne infrastrukture, asfaltiranje ulica, uređenje parkova i pitanja u vezi sa radom stambenih zajednica.

Sastanku koji je održan u Mesnoj zajednici „Novo Mirijevo“ prisustvovali su predsednica Skupštine GO Zvezdara Nevena Maksimović, pomoćnik predsednika GO Zvezdara Miloš Stojilković i članovi opštinskog Veća – Milan Radičević, Gordana Mišev, Nikola Agatonović, Danka Pušičić, Velimir Dražić i Miloš Kostić.

Tagovi:

Pročitajte još: