(FOTO) Gradskoj opštini Zvezdara uručena Povelja povodom obeležavanja 80 godina od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu

Povodom obeležavanja osamdesetogodišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu održana je svečana akademija u organizaciji Gradskog odbora SUBNOR Beograd.


U znak zahvalnosti za doprinos kulturi sećanja na slavne dane Narodnooslobodilačke borbe 1941-1945. godine Gradski odbor SUBNOR Beograd dodelio je Povelju Gradskoj opštini Zvezdara, a ovo značajno priznanje  je u ime Opštine primio zamenik predsednika GO Zvezdara Miloš Bulatović. Događaju su u ime GO Zvezdara prisustvovali i član opštinskog Veća Nikola Aleksić i zamenik sekretara Skupštine GO Zvezdara Bojana Stanković.

Prisutnima se obratio predsednik GO SUBNOR Beograd Bora Ercegovac koji je izrazio zahvalnost brojnim institucijama koje podržavaju rad ove organizacije, a posebno je izdvojio Gradsku opštinu Zvezdara zbog izuzetne saradnje, ali i kao primer institucije koja sa velikom pažnjom čuva od zaborava sećanje na heroje Narodnooslobodilačke borbe.

Tagovi:

Pročitajte još: