(FOTO) Predsednik Gradske opštine Zvezdara obišao radove koji se izvode na Zvezdari

Predsednik Gradske opštine Zvezdara Mihailo Dosković i član opštinskog Veća Milan Radičević obišli su radove koji se izvode na asfaltiranju prilaznog puta i dvorišta koje zajednički koriste tri ustanove koje su na istoj adresi u Krfskoj ulici: Svratište za decu ulice, Gradski Centar za socijalni rad – Odeljenje Zvezdara i Udruženje MNRO Zvezdara.


Mihailo Dosković se zahvalio JKP „Beograd put” i JP „Putevi Beograda” na angažovanju da pomenuti radovi budu izvedeni u kratkom vremenskom roku i istakao da je dobra saradnja Opštine sa gradskim javnim i javno-komunalnim preduzećima još jednom dala dobre rezultate.

„Na molbu koordinatorke Svratišta za decu ulice Nede Marjanović, Gradska opština Zvezdara je brzo reagovala nakon čega je počelo izvođenje radova na asfalturanju prilaznog puta i uređenju dvorišta. Pored asfaltiranja prilaznog puta urađeni su slivnici za odvođenje atmosferskih padavina i uređeno je dvorište. Na taj način su stvoreni povoljniji uslovi za korisnike ustanove koja zbrinjava najmlađe Beograđane koji su u stanju socijalne potrebe, kao i za korisnike usluga Gradskog Centra za socijalni rad – Odeljenja Zvezdara i Udruženja MNRO Zvezdara. Prioritet Gradske opštine Zvezdara je briga o najmlađim Zvezdarcima, a posebno su nam u fokusu deca koja su u stanju socijalne potrebe”-rekao je Dosković i istakao da će Gradska opština Zvezdara i ubuduće, u skladu sa mogućnostima, pomagati svima kojima je pomoć potrebna.

Tagovi:

Pročitajte još: