DETALJI NAPADA U TRŽNOM CENTRU Pajtos ubice Eskobara nožem napao policajca na Zvezdari!

Njegoš D. (22) nasrnuo na policajca koji je hteo da ga legitimiše. Sumnja se da je bio deo kraljevačke ekipe iz koje je ponikao ubica Ranka Radoševića Eskobara (54)

Njegoš D. (22) uhapšen je nakon što je ubo policajca nožem u jednom beogradskom tržnom centru, jer je službenik hteo da ga legitimiše! Utvrđeno da je reč o mladiću za kojim je bila raspisana poternica zbog trgovine drogom, a sumnja se da je bio deo iste ekipe iz koje je ponikao ubica Ranka Radoševića Eskobara (54)!

Napad se dogodio u subotu u tržnom centru na Zvezdari. Policijski službenik uočio je Njegoša i pokušao da ga legitimiše, jer se sumnjalo da se radi o osobi sa poternice.

 Njegoš D. ne samo da je odbio da se legitimiše već je potegao nož i nasrnuo na policajca. Ubo je policajca i posekao ga po levoj šaci. Srećom, samo ga je lakše ga povredio – navodi izvor blizak istrazi i dodaje bizarne detalje u vezi s tim mladićem.

Ispostavilo se da je reč o prestupniku za kojim je kraljevačka policija raspisala poternicu zbog izdržavanja kazne zatvora u trajanju od tri godine i jednog meseca. Njegoš D. je osuđen zbog trgovine narkoticima, a pre izdržavanja kazne je pobegao u Beograd – tvrdi naš sagovornik.

Kako saznajemo, osim za dilovanje droge, Njegoš D. je hapšen zbog lopovluka.

Prošle godine je uhapšen zbog sumnje da je počinio krađe u Raškoj. Teretio se da je iz jedne porodične kuće ukrao mobilni telefon, sat i nakit, a da je iz parkiranog otključanog automobila uzeo kutiju za prvu pomoć i naočare za sunce – navodi izvor blizak istrazi.

Inače, prema rečima našeg sagovornika sumnjalo se i da je nekoliko dana pre provale u kuću ukrao par patika ispred vrata jednog stana, a da je iz podruma kuće uzeo alkoholno piće i prehrambene proizvode.

Prema rečima izvora Alo!, Njegoš D. potiče iz iste ekipe iz koje je poniklo više klinaca osumnjičenih za brutalne likvidacije i napade u Beogradu i regionu. Kao po modelu, većina njih dolazi iz siromašnih porodica. Počinjali su kao sitni lopovi po Kraljevu i okolnim mestima, a onda za male pare pristajali da vrše najstrašnije likvidacije.

 Iz Kraljeva je Luka V. (26), koji je uhapšen zbog likvidacije Eskobara 9. marta u Rušnju. Iz istog grada je i Stefan Milašinović (23), uhapšen krajem aprila prošle godine, zbog ubistva Luke Žižića (37), vlasnika kafića „Ritual“ na Novom Beogradu. Njega je policija pronašla u jednom stanu u Kraljevu u kojem se krio. I Lazar Ilić (25), koji je u oktobru 2020. ubio Aleksandra Šarca, bliskog „Pink panterima“, u garaži tržnog centra „Ušće“, rodom je iz Kraljeva – navodi izvor i dodaje da ih sve vezuje slična sudbina.

Svi oni su sličnih godina i pre brutalnih likvidacija i prestupa teretili su se za sitne krađe i razbojništva. Lazar Ilić je poput Njegoša čak krao patike. Svi dolaze iz istog kraja, ali zasad nema zvaničnih saznanja da li su povezani. Svakako fascinira činjenica da su iz tog dela Srbije poslednjih godina potekli najbrutalniji zločinci gotovi u isto vreme – tvrdi naš sagovornik.

(Alo.rs)

Tagovi:

Pročitajte još: